Ben Suzie Blake. Emziren kadınların gerçeği yansıtmayan fotoğraflarını görmekten yoruldum; ben de bebeğimi emzirdiğim bir vakit kendi fotoğraflarımı çektim ve onları Facebook’ta paylaşmaya karar verdim. Diğer kadınlardan da aynı şekilde kendilerini fotoğraflamalarını istedim. Gelen fotoğrafları biraraya getirdikçe aklımda bu projeyi oluşturan o şahane fikir ortaya çıktı.

Medyada karşılaştığı kadınların gerçeklikten oldukça uzak emzirme görüntülerinden sıkılan bir kadın olarak emzirmenin kendi içerisindeki harika ve gerçek tertipsizliğini gözler önüne sermek istiyordum; başardım.

Bu proje, makyajsız ve yorgun gözlerle ilgili. Bu proje, göğüslerden istemsiz akan süt ile ilgili. Bu proje, hem iki yaşındaki çocuğunuzun isteklerine boyun eğip hem de yeni doğan bebeğinizi emzirmeye çalışırken yaşadığınız zor anlarla ilgili. Bu proje, bir köşede birikmiş kirli tabaklar ve kirli çamaşırlarla ilgili. Bu proje, omzunuzdaki kusmuk ve yerdeki oyuncaklarla ilgili. Ve bu proje, sadece biz kadınların sahip olduğu o harikulade şey ile ilgili. Bu proje, kendisiyle bir başkasını var etmek ile ilgili. İsterseniz siz de bu projeyi destekleyebilirsiniz.